torsdag, december 1

Hemligheter at Gallery Pascale

                
Gallery Pascale – Hemligheter
Curator Karin Ohlsson-Leijon, redaktionschef  ELLE Interiör
 
I utställningen ”Hemligheter” på Gallery Pascale möts silversmeden Klara Eriksson och industridesignern Tove Thambert i en utställning med föremål som alla bär på något mer än det man först ser. Utställningen äger rum i Gallery Pascale, Humlegårdsgatan 15 mellan den 1 december och 7 januari.

    •    Vad händer när den till synes vanliga vispen är tillverkad av silver? Eller när ljusstaken visar sig vara en hantel? Med utställningen ”Hemligheter” vill vi utmana våra sinnen och vår verklighetsuppfattning, förklarar Karin Ohlsson-Leijon, redaktionschef ELLE Interiör och curator för utställningen på Gallery Pascale.


Utställningen är ett resultat av ett samarbete mellan Gallery Pascale och ELLE Interiör. Curator för utställningen är Karin Ohlsson-Leijon, redaktionschef på ELLE Interiör och gestaltad av stylisten Tina Hellberg. Det är andra året i rad som Gallery Pascale gör en vinterutställning med en av Sveriges ledande inredningsmagasin. Förra årets utställning ”Rötter” skedde i samarbete med Sköna Hems redaktör Dan Gordan.
Välkommen till Gallery Pascale, Humlegårdsgatan 15!

Inga kommentarer: