SHOP

Det här är inte en web shop i ordets vanliga mening.

Jag arbetar med unika, handgjorda föremål. Det gör att jag ofta behöver kommunicera med beställaren via e-post eller telefon (08-652 22 28). Du är självklart välkommen till LODs butik. Där är också min verkstad och på LOD finns jag och många av mina föremål. När jag träffar dig får jag en bild av vem du är och vad som passar dig.

Ett urval av mina arbeten finns också på Nutida Svensk Silver. Nutida är galleriet/butiken där ca 63 guld och silversmeder är representerade från hela Sverige. Bara det gör att det är värt att besöka.


Om du vill beställa ett föremål eller smycke så brukar gå till så här:

1. Du ser något som du tycker om. Då mejlar du mig. Om du har möjlighet att komma till LOD så diskuterar vi form och storlek i detalj där men det går också bra att sköta det via epost eller telefon.

2. När vi har kommit fram till vad som passar dig så lämnar jag en offert.

3. Nu är föremål, pris och leverans tid bestämt och då börjar jag att arbeta med föremålet. Om det gäller en större beställning så brukar jag fakturera en delbetalning om ca 10% av slutsumman.

4. När vi har kommit så långt att det går att prova storlek (om det gäller ett smycke) så möts vi igen för att stämma av de sista detaljerna. Om du inte har möjlighet att komma till Stockholm skickar jag rekommenderat med posten.

5. Sedan kommer dagen för leverans och slutbetalning.

Det finns många föremål som är klara att leverera eller har upp till två veckors leveranstid. Jag visar här nedan några exempel:


Frieriringar. Efter att ha gjort ringar ett antal gånger där friaren inte visste sin käras storlek kom jag fram till den här lösningen. Silverringar med föränderlig storlek som manar: Säg Ja! Pris 800kr

Servettringar med invalsat mönster av spets. Ingår i serien En Hyllning till Mödrarna. De kostar 1600kr st.

Cocktailpinnar av silver. Fungerar lika bra för ost som frukt eller oliver. Pris 350 kr st

Musslan, familjesmycke av silver. Musslan kan i havet bära på en pärla. Den här musslan har för det mesta kära familjemedlemmars namn. Pris 2 400kr

Vem är du? Spegelhalsbandet av rostfritt stål är ett kärt halsband till vardag och till mingel. Ingen passerar oberörd. I all sin enkelhet är det mycket effektfullt. Det finns två storlekar, båda har tre storlekslägen på silverkedjan. Stor spegel 1800kr. Liten spegel 1200kr.


Inga kommentarer: