lördag, februari 21

Tekannor i silver, statyetter och en massa ringar. Teapots, trophies, and a lot of rings
I am quite busy at the moment. That is satisfying especially when it is fun work to do! I am "baking" a lot of rings and also some prices. The days here in Stockholm are also getting lighter and lighter every day... I also found som collegaues in Australia who make some lovely stands for jewellery. (And please take a look at these dresses)

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Klara! Nu vill jag verkligen "genera" dig ordentligt för det är du verkligen värd. Vilken fantastisk Konstnärinna och Silversmed du är. För någon månad sedan så vandrade jag och min "Lilla Fru" in på Nutida Silver efter att ha varit på visning på Bukowskis, vi är ett troget radarpar som nu hållit ihop i 23 år det märks bl a på våra förlovningsringar och vigselringar (lite trånga, lite slitna), så tanken var den att vi ska a skulle hitta nya eller tom en ny infallsvinkel på vad vi ska smycka oss med.
Men det blev inget av med det, min Fru som sedan tidigare är "trollbunden" av dina kannor visade mig bunken med vispen och sedan var vi fast i Klara Erikssons värd. Jag ville köpa bunken och vispen med engång, men blev lite ivrig så jag fick in en nolla för lite i min hjärna, har aldrig blivit så besviken i mitt vuxna liv när jag insåg mitt misstag(ler) Denna kommentar har ingenting med prisbilden på dina fantastiska föremål att göra, konst kostar och får också göra det. Ja, nog om det, fantastiska föremål du skapar. Hur fånigt eller mänskligt det än låter så köpte jag på mig lite trisslotter och gissa vad jag och "Lilla Frun" skulle shoppa loss på om vi vann?(ler).
Den här dagen när jag kom hem så gjorde jag ett litet ilägg om Nutida Silver men jag hittade inte din fina "Bunke" på bild, så det blev lite smyckesreklam istället, men nu var jag inne i fredags och frågade om vad konstnären/Silversmeden hette till dessa konsverk. Svar Klara Eriksson så klart, sedan var det ingen konst att hitta mer information och bilder. Har nu hittat två fina bilder som jag hoppas få använa i ett inlägg och göra lite reklam för dig och det du skapar, skriver inte din bloggadress ännu, du kan ju okeja allt via min blogg eller via min mail jernsaxen@live.se.
I krig, kärlek och i konstens tecken är allt tillåtet säger jag, om du inte gillar mitt inlägg så tar jag bort det medesamma och vill du lägga till någon mer information så gör jag det.
Med hjärtliga Hälsningar från Peter Olofsson!
"Lilla Frun" är lite blyg så hon kallas det i bloggsammanhang!

oumberligating sa...

Hej Klara! Oumberlige Peter tillbaka(ler)
Har nu lagt in LOD på direktlänk i inlägget samt gjort ett separat inlägg om utställningen som du deltar i Röhsska Museét, blev riktigt fint måste jag säga.
Hej och Tack mvh från Peter!